Forspringet

Digitale kurser for virksomheder

Socialt ansvar – interne mentorer

Uddan jeres faglige koordinatorer eller AMR til at kunne være interne mentorer for nye medarbejdere med komplekse udfordringer.

Er din virksomhed klar til at kunne registrere og dokumentere jeres sociale ansvar allerede fra 1/1 – 2024 eller 1/1 – 2025, hvis I er underleverandører til en virksomhed med henholdsvis 500 + eller 250 + ansatte?

Med EU’s nye bestemmelser skal de større virksomheder blandt andet kunne dokumentere det sociale ansvar hele vejen ned igennem leverandørkæden.
Hvis du gerne vil styrke din position i forhold til dine konkurrenter, er det derfor godt allerede nu at få grundlagt nogle gode procedurer og rutiner internt i virksomheden.

Efter mange års arbejde og erfaringer i forhold til at få borgere langt fra arbejdsmarkedet med komplekse udfordringer ud på arbejdspladser, har det vist sig, at de interne mentorer har stor betydning for en god indkøring af sårbare borgere. Derfor tilbyder Forspringet et onlinekursus over 5 uger, som medarbejderne kan tage, når det passer ind i den travle hverdag.

Kursus-opbygning

Kurset indeholder 5 moduler, og der bliver frigivet et modul hver uge, som medarbejderen har en uge til at se videoerne og arbejde med de stillede opgaver i de arbejdsark der er med.

Alle opgaver der er tilrettelagt sådan, at medarbejderen efter endt kursus, kan være med til at implementere en procedure i virksomheden i forhold til hvordan netop I løfter det sociale ansvar hos jer.

Derudover vil der være en fast ugentlig time indlagt i onlinekurset, hvor jeres medarbejder kan stille alle de spørgsmål til det igangværende modul, som de måtte have.

Ønsker I yderligere hjælp til at få implementeret arbejdsgangene som medarbejderen har arbejdet med i løbet af forløbet, kan I tilkøbe et besøg af mig i forlængelse af onlinekurset, hvor  jeres planer for virksomheden kan drøftes, og jeg kan komme med respons på jeres tanker.

På den måde kan I blive klar til, at få ansat en medarbejder, der kræver mere støtte og en længere indkøring end normalt.

 

 

Mentorkurset alene koster 7500 kr,- eks. moms

 

Mentorkurset med konsulentbesøg koster 9.500 kr,- eks. moms

 

Har du spørgsmål omkring de to kursusmuligheder, så send en mail til

susanne@forspringet.dk eller ring på 26 53 62 39