fbpx

Forspringet

Guldborgssund kommune

Guldborgssund kommune

 

 

Susanne Thagaard, leder, aktivitet og udvikling, Guldborgsund Kommune

 

På given foranledning skal jeg hermed bekræfte, at Susanne Kunding på dette tidspunkt er ansat i Guldborgsund Kommune, Center for Arbejdsmarked – Aktivitet & Udvikling.

Susanne er ansat som beskæftigelsesmentor, hvor hendes primære opgaver er at udvikle, tilrettelægge og gennemføre aktiveringsforløb for afdelingens målgruppe, som omfatter aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år.

Susanne underviser på aktiveringsforløbene, hvor formålet er at motivere borgerne til at komme tættere på arbejdsmarkedet, ligeledes har hun både gruppe- & individuelle mentorforløb for dele af målgruppen.

Susanne brænder for at gøre en forskel, hun har gåpåmod og er en utrolig dygtig, struktureret, ansvarsfuld og empatisk person. Hun forsøger instinktivt at skabe de bedste rammer og indsatser for borgerne i de forskellige aktiveringsforløb, ligesom hun evner at gå i dialog med målgruppen, og altid møder dem med stor parathed og en stor alsidig viden. Susanne har altid fokus på at skabe et resiliensfremmende miljø i forløbene, hvor den enkelte borger bliver bevidst om sine iboende styrker og ressourcer. Hun understøtter og inspirerer en forandring hos borgerne gennem en oplevelse af at være en værdifuld del af fællesskabet.  

På det personlige plan har jeg en god og tæt relation til Susanne. Jeg oplever hende som meget nem og behagelig at omgås, en meget værdsat og behagelig kollega, som er god til at skabe relationer. Susanne bidrager og styrker det gode arbejdsmiljø i afdelingen med sin personlighed og sit venlige væsen.

Samlet set er Susanne en meget kompetent, idérig og kreativ person, som på alle måder er en gevinst i et samarbejde og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

Jeg står gerne til rådighed, hvis der ønskes en uddybning af ovenstående.