fbpx

Forspringet

Opkvalificering og støtte

Støtte og livsmestring

Elever rundt omkring på landets skoler hjælpes godt på vej med mere fokus på at kunne mærke sig selv, finde ud af hvem de er, og hvad de føler er deres vej ud i livet. Derudover er det godt at arbejde med at få et tidligt indblik i virksomhedernes og arbejdsmarkedets verden, og lære hvordan man kan bygge sit netværk også i professionelt øje med.

Mange studerende har brug for en ekstra støtte enten sprogligt, socialt eller pga. anden kompleks problemstilling, for at gennemføre et uddannelsesforløb.

Også grupper af medarbejdere kan have glæde af efteruddannelse, for f.eks. at sætte mere fokus på trivslen eller for at tilegne sig kompetencer, som arbejdspladsen kan have brug for.

Alle forløb bygger overordnet på;

Håndholdte helhedsorienterede indsatser, hvor ikke kun én metodik har relevans, men et miks af flere tilgange. Det kan være redskaber funderet i det neuroaffektive kompas, selvbestemmelsesteoriens elementer; autonomi, kompetence og samhørighed eller  beroligelse af nervesystemet, skyggearbejde, trivsels – og mestringsredskaber samt sproglige, kulturelle og sociale udfordringer.