fbpx

Forspringet

Dit digitale eftermæle

  • Ønsker du at efterlade en varig og tidløs arv til dine børn, børnebørn og fremtidige generationer?
  • Ønsker du at blive husket for mere end blot fysiske ejendele samt skabe en vedvarende forbindelse med dine efterkommere og give dem indsigt i dit liv og erfaringer – også når du ikke selv er der mere til at fortælle det?
  • Ønsker du at vise din personlighed og kærlighed til din familie på en kreativ måde, hvor de kan opleve dig, se dig, fornemme dig og høre din stemme – så du på en måde lever videre i deres liv, selv efter din død?
  • Har du tænkt, at du burde skrive dine erindringer ned til dine efterkommere, men bliver helt træt bare ved tanken, eller føler ikke, at du er god til at formulere dig på skrift?
  • Bor din familie langt væk, eller er der andre grunde til at I ikke ses særlig tit, men du vil alligevel gerne efterlade dem nogle hilsner, forklaringer eller måske undskyldninger?

 

  • Har du holdt dig fra aktiviteter, der har med teknologi at gøre, fordi du er bange for, at du ikke vil kunne finde ud af det?

 

  • Vil du give dine efterladte en smuk og personlig livsgave, og er derfor villig til med åbent sind, på en tryg måde, at lade dig føre ved hånden igennem hele processen?

 

  • Vil du lære at optage videoer på din telefon og redigere i dem på computer bagefter på en simpel måde – en færdighed du også vil have glæde af i mange andre sammenhænge?

Er du interesseret i at få min gratis ‘Drejebog til ‘Dit digitale eftermæle’, så kan du hente den her, ved at klikke på knappen nedenfor –  god fornøjelse.

Her kan du høre lidt mere om hvad et digitalt eftermæle i det hele taget er, og hvem det er, som står bag kurset

Den ene video fortæller om mig og hvorfor det digitale eftermæle opstod, samt om de tre typer kurset findes i, det fysiske, det digitale og kombinationen af de to.

Bare klik på videoerne for at se den

Der er flere forskellige måder, at du kan komme til at lave ‘Dit digitale eftermæle’.
Du kan lave det helt selv, f.eks. med støtte fra den gratis drejebog.
Du kan deltage på min online mentorship program, hvor du bliver hjulpet hele vejen igennem. Det er et onlinekursus med ugentlige onlinemøder.
Det kan du læse mere om og tilmelde dig til, ved at klikke på knappen herunder.
En tredje mulighed er at melde dig til en fysisk workshop-række bestående af 5 fysiske mødegange.
‘Dit digitale eftermæle’ består af 5 moduler, og vi gennemgår et modul hver af de fem mødegange.
Enten kan du tilmelde dig et fysisk workshoprække, som jeg har arrangeret – det kan du læse mere om ved at klikke på knappen herunder, eller du kan selv finde 7 – 9 andre seniorer, samt et lokale med mulighed for at koble min computer på et smartboard, så laver vi en aftale om, at jeg kommer og besøger jer, der hvor du/I bor de fem gange.
Uanset hvad, så kan du læse mere om det, hvis du klikker på knappen nedenfor.
Derudover kan du melde dig til et såkaldt kombinationsforløb, hvor den første mødegang er et fysisk møde, mens de efterfølgende 4 moduler foregår online.
Enten kan du tilmelde dig et kombinationsforløb, som jeg har arrangeret – det kan du læse mere om ved at klikke på knappen herunder, eller du kan selv finde 7 – 9 andre seniorer, samt et lokale med mulighed for at koble min computer på et smartboard, så laver vi en aftale om, at jeg kommer og besøger jer, der hvor du/I bor den første gang.
Uanset hvad, så kan du læse mere om det, hvis du klikker på knappen nedenfor.

De næste kurser starter op til september 2024

Ønsker du at deltage på et af kurserne, så send en mail til info@forspringet.dk

Du kan læse mere og tilmelde dig, ved at klikke på knapperne herunder.

Ses vi?